Fix inför födelsedagen

På tisdag fyller min älskade dotter år, det känns helt overkligt att det snart har gått fyra år sedan jag första gången såg in i hennes kloka ögon där i sjukhussängen på Danderyd mitt i natten. Sedan den dagen vet jag hur det är att älska någon helt villkorslöst.

Den här barnfria helgen har haft en ”fixa inför Majas dag”-rödtråd. Igår fixade fina presenter till Lillan, bland annat de här fullkomligt bedårande skorna från H&M:s unicefkollektion All for Children i form av små möss. Idag har jag satt igång med pysslet och bakandet inför kalaset nästa helg. Det ska bli så mysigt att få fira henne, hon är tokladdad och har på eget intiativ sagt att hon ska sluta dricka välling som hon intar både morgon och kväll nu när hon ska bli stor fyraåring. Vi får väl se hur det blir med det.

Nu har jag precis landat i soffan med lite cola zero och choklad med havssalt och pecan. Ska vila lite framför favoritbloggarna innan jag sätter igång med äppelpajen som ska bli dagens efterrätt. Har köpt en ny pajform från Åhléns som jag ska inviga.

1 tanke på “Fix inför födelsedagen”

  1. Jag har själv en 4,5 åring som ännu inte slutat med välling och som definitivt inte vill sluta heller…Jag pendlar mellan att vilja att hon slutar till att det är ganksa skönt att veta att hon får i sig något ordentligt innan vi går till förskolans frukost. Får se om vi tar tag i det i vår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.