Morgonnap pågår… Snart!

Just nu pågår sövning inför Ebs första nap för dagen. Den lille piggelinen tyckte att 06.03 var en bra morgontid, för en gångs skull sov den äldre piggelinen till strax efter sju men då var vi andra två redan igång sedan länge. Så är det, får helt enkel gå o lägga mig tidigare på kvällen. Igår var det dock så mysigt med ost, lufttorkad skinka o rödvin med min älskade i soffan framför Bron, då vill man ju inte gå o lägga sig. Dagens planer är att röja lite här hemma i tjugo min innan efter tio börjar, då blir det te o lite bloggläsning i soffan framför tvn. Vid lunch kommer en tjej o tittar på vår rosa bugabooåkpåse som vi säljer på blocket. Sedan blir det lite matshopping eftersom jag ska börja baka till fyraårskalaset nästa helg. En skön torsdag, hoppas ni har detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.