Vitaste vitt

Tadaaa, här är vårt ”nya” kök, eller snarare vår nya matgrupp. När vi flyttade in fick vi ett mörkt bord (som vi önskat oss) från IKEA i julklapp av mamma och pappa. Då tänkte jag fixa snygga stolar till och det hela skulle bli såååå snyggt. Dock gick åren och inga stolar blev inköpta. Jag började irritera mig mer och mer på det tunga bordet som tog bort lite av luftigheten i lägenheten och när det visade sig att T kände lika dant var jag inte sen i att klicka hem en ny matsalsgrupp från The Home. Kan verkligen rekomendera den shoppen, snabb leverans, bra priser och god service. I veckan fick vi vårt gamla bord sålt och nu kan vi njuta av ljus, vitt och krispigt. Är så nöjd, det blev en helt annan stil på köket.

5 tankar på “Vitaste vitt”

  1. Jättesnyggt!
    Var det ett Bjurstabord ni hade?
    Vi har ett i ekfanér i matsalen och det är först nu efter flytten som jag förstår hur stort och klumpigt det är. Så vi är också på jakt efter bord!

  2. Madelene: Ja, det blev stor skillnad!
    Jessica E: Vitt är fantastiskt! Så ljust o fint.
    Fru Bly: Jepp, ett bjursta. Men de repade sig och samlade otroligt mkt damm plus att det som du känner tar väldigt mkt plats. Det här är lika stort måttmässigt men känns mycket luftigare. Kan varmt rek the home i jakten på bord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.