Kvällslyx

Jag gick fullkomligt bananas i tidningsbutiken idag och fick med mig tre tidningar hem. Sedan betedde jag mig som ett barn med en lördagsgodispåse och plöjde dem allihop ikväll. Chic är alltid trevlig, bra mode, jag gillar Charlotta och läser gärna om den yngsta av Hollywoodfruarna – dock fick jag aldrig kläm på hur hon fick ihop den där första millen. Isabellas tycks vara en ny tidning och den finns sedan tidigare i Dannmark vilket märktes då det mesta hade danskklingande bylines och det var fullproppat med Green Gate, Ib Laursen och House Doctor – inte mig emot. Däremot fanns det inte en enda person i tidningen. Inget personligt reportage, intervju eller ens en Hallå Där! Det enda som fanns var intervjuer med tre bloggerskor men deras bilder syntes kanppt så det räknas nog inte riktigt. I en tidning vill man ju möta människor! Det gjorde jag däremot i en av mina nya favvisar i tidningshyllan Hembakat. Intervjuer och reportage, köptips, vackra bilder och fantastiska recept – allt på favorittemat bakning. Nästa nummer är julnummer, jag längtar redan, i år kommer vi nog få en riktigt riktigt god jul.

Summa summarium:
Isabellas ♥♥♥ +vackra och inspirerande bilder -inga möten
Hembakat ♥♥♥♥♥ +inspiration till tusen – att den tog slut?
Chic ♥♥♥♥ +snabb, härlig och sprakande – lite för grunda reportage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.