3xdetaljer

Jag blir så sjukt inredningssugen på höstkanten, blir inte ni det? Vill bara boa, boa och boa. Just nu funderar jag på vårt vardagsrum. Egentligen skulle jag vilja hiva ut både soffan – som vi köpte billigt på blocket när vi precis fått vår hyresrätt när vi var nykära och som verkligen har gjort sitt – soffbordet och mattan under. De två sistnämnda passar inte in med resten av lägenheten och det stör mig något enormt. Tyvärr verkar inte landet soffdesigners och jag vara på samma tankebana för jag hittar ingen soffa som faller mig i smaken. Det kanske beror på att inte ens jag vet vad jag vill ha för sorts soffa, jag skulle vilja ha en ljusgrå men vad vet jag. Soffan får alltså stanna och då gäller det att förnya med detaljer istället. Snällare för plånboken också 🙂 Just nu står förljande ting på önskelistan till vardagsrummet:

1. Kudden Mademoiselle av Lisa Larsson som bland annat finns här
skulle göra underverk för vår trötta soffa

2. Snyggt tidningsställ för favoritmagasinen – jag är en riktig tidningsjunkie och köper många många titlar per månad, skyller på mitt jobb. Den kommer från Åhlens.

Inget höstmys utan ett lyxigt doftljus, det här från Voluspa är jag nyfiken på

1 tanke på “3xdetaljer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.