Helgfavoriter

Imorgon är det fredag, min näst favoritdag på hela veckan efter lördag. Fredag betyder pirr i magen, lite fina kläder, extra god mat, något gott i glaset och två tröttmössor till föräldrar i tv-soffan framför Skavlan som överraskar varje vecka. Det betyder också starten på lediga dagar för familjen. Under många, många år arbetade jag på helgerna – inte alla, men hälften ungefär. Det kändes lika motigt varje gång när jag tänkte på att alla andra var lediga medan jag jobbade. Nu är vi l-e-d-i-g-a varje helg och jag uppskattar det oerhört. Därför tänkte jag passa på att lista mina helgfavoriter:

Blombukett
I somras blev jag inspirerad av Starwomans fredagstradition och bestämde mig för att mitt ”höstlöfte” är att köpa en bukett blommor varje fredag, vackra blommor gör mig glad.

Långa, härliga frukostar
Allra helst med DI weekend, SvD Magasinet, latte, nybakda scones med cream cheese och marmelad och glada familjemedlemmar.

Baka cupcakes
Min och Majas absoluta favoritsysselsättning. Jag spritsövar för fullt, eftersom jag lovat mig själv att bli en fantastiskt duktig spritserska.

2 tankar på “Helgfavoriter”

  1. Åh jag ska också inrätta en köpa-blommor-varje-fredag-tradition! Kanske få mannen att ha med sig en bukett också nån gång… 😉
    Vissa årstider är det så enkelt att köpa blommor, när det är säsong för tulpaner och liljor tex. Vanliga Ica-rosor vissnar så fort så jag brukar köpa på torget här i stan.

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.