Mysstart

Morgonbarn i så murrigt måndagväder att jag fick tända ljus.

Imorse var det morgon här hemma strax innan sju då båda barnen var klarvakna och mamman minst sagt suddig efter ännu en strulnatt. Först tänkte jag usch, den här veckan började inte bra. Men sedan tänkte jag om. Det är väl ändå jag som bestämmer om det blir en bra start eller inte? Så jag bortsåg från tröttheten och dukade upp mysfrukost vid köksbordet. Maja, som i vanliga fall är mycket förtjust i att inta första målet framför bolibompa hade inga invändningar, tror att hon tyckte det var lika mysigt som jag. Lillebror placerades i sin matstol med ett smörgåsrån och jag kunde njuta av grekisk yoghurt med mango och cashewnötter, surdegsbröd med ost, skinka och grönt samt dagens första latte. Mums!

Nu pågår försök nummer två att få Ebbot att ta igen några sömntimmar. Det är väldigt gnälligt hemma just nu så jag hoppas verkligen att han kommer till ro och får lite välbehövlig vila.

3 tankar på “Mysstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.