Sömnlös i Farsta

Jag vet inte om det är nya tänder på g, förkylning eller magknip men vår lille gosse sover i-n-t-e bra om nätterna just nu. Han bara skriker, ingenting hjälper varesig mat – som jag egentligen inte vill ge förrän efter fyra, gos, sånger, komma till vår säng eller något annat. Det är helt hopplöst med flera skriktimmar per natt. Jag är minst sagt mör, även efter sovmornar med några timmar ostörd sömn. När jag var o handlade med Mamma idag hade hon en teori om att han kanske har ont i öronen och nu när jag tänker efter har han tagit sig åt örat ganska ofta de senaste dagarna så ikväll ska vi testa att höja upp huvudändan och ge lite alvedon innan sänggång – hoppas det gör susen. Har ni några andra knep för bebisar som inte sover som de ska om nätterna?

Charmknutten i ny look från KappAhl, skorna är från Vincent. Han är hur härlig som helst dagtid men har såååå svårt att sova om nätterna som gör hans mamma un poco loco.

2 tankar på “Sömnlös i Farsta”

  1. Ja! Sova Hela Natten-kuren by Anna Wahlgren. Den är magisk!

    Vi har precis nyss kurat vår dotter Hedvig som är fyra månader. Det bara funkar! Det kräver en del läsning av Annas bok, fyra riktiga kurnätter och mycket tro på kuren, barnet och sig själv. Men det funkar verkligen!

    Vi kurade vår son Vilhelm snart två år när han var i Ebbots ålder. Det är som magi! Barnen behöver ledning och säkerhet från oss föräldrar. Inte tröst utan lugn och säker ledning. Kika in på hemsidan och läs lite… Annawahlgren.com

    Hedvig hade svårt att komma till ro, vi gungade och sjöng och stoppade i nappen i ett kör… Sen åt hon minst två gånger på natten. Nu sover hon sju till sju! Utan napp! Den tar man bort på en gång, och vi som hade nappen nästan 24-7….

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.