Nytt i höstgarderoben

Igår firade jag in hösten med att införskaffa en gosig kofta. Jag premiärhandlade faktiskt på BikBok, har aldrig hittat något där förut men nu såg jag att hemsidan var fylld av godbitar så vem vet, det kanske blir fler kassar därifrån i höst? Nu när september bjuder på kyligare temperaturer är det bara att gilla lägget och hitta glädjen i mysiga koftor, te, tända doftljus och varma skumbad med något bra att läsa. Riktigt trevligt det med. Jag har inte inventerat garderoben ännu, har inte riktigt hjärta att sortera bort alla sommarplagg än men snart ska jag gå igenom både garderob och lådor i källaren för att se vad jag har och vad jag saknar. Förra hösten klädde jag mig i kläder som passade en begynnande bulle och iår är jag tillbaka i min gamla kroppsform och då är det ju alltid kul med lite nytt. Jag hittade den här listan hos Engla, bra för att kunna strukturera garderoben, så här kommer min modehöst.

Stil:
Avslappnat med en söt twist.

Färger: Marinblått, cremevitt, grått med accenter i rött, lila och senapsgult.

Material: Stickat, chiffong, spetsdetaljer och gärna något i tweed.

Överdelar: Koftor, klänningar, blusar, toppar, tunikor och någon rutig skjorta.

Nederdelar: Jeans, leggings, strumpbyxor, kjolar i klockad modell.

Ytterplagg: Pälsväst, skinnjacka, Victor&Rolf trench, grön oljejacka.

Skor: Svarta stövlar, converse och kanske boots.

Accessoarer: Ebbot, scarfs i håret, söta örhängen, långa halsband, skinnhandskar, skötväskan, tubhalsduk och söt mössa.

På jobbet: Hihi, inget jobb för mig även om det är ett heltidsjobb att ta hand om ruljansen här hemma. Satsar på att känna mig fin även till vardags.

På fest: Klänning eller kjol och topp, höga klackar och lite extra omsorg vid make upen.

Tre saker på inköpslistan: Rutig skjorta, jeans och klockkjol i tweed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.