Adios Suecia!

Happy mama, Sunwing here we come!

Väskorna är packade, hemmet skinande rent och vi är alla resredo! Om knappt en timme kommer den förbeställda taxin som tar oss ut till Arlanda. Åh, vad jag älskar att vara där, alltid pirr i magen. Strax innan tre lyfter planet och vid nio ikväll landar vi på varma Teneriffa. Nice. Mitt ”mission” på Arlanda är att hitta Starbucks, jag letade förgäves sist men en latte därifrån vore inte helt fel, speciellt med tanke på att våra kaffepluppar varit slut hela veckan så jag har en rejäl koffeindos att ta in. Annars ser jag fram emot att strosa i taxfreen, behöver verkligen en ny ansiktskräm. Lite magasin och någon pocket på det, lite lunch och familjehäng. Härligt!

Jag har bestämt mig för att lämna datorn hemma, vill verkligen fokusera på lilla familjen och på att koppla av och därför får bloggen ta semester i två veckor, men lovar att berätta allt om vår resa när vi kommer hem!

Adios amigos och puss på er!

2 tankar på “Adios Suecia!”

  1. Lycklig resa! Låter underbart att åka iväg med hela familjen till värme och avkoppling!
    Ser fram emot att höra hur ni haft det sen… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.