Shoppingsöndag

Hej bloggen! Tittade aldrig in igår, dagen gick i ett med förberedelser inför Ts 30-årsfirande 2.0. Vi hade en superkväll med god mat och trevligt sällskap. Majas dagissjuka var turligt nog av den lättare varianten och hon var feberfri utan alvedon redan på fredagskvällen och igår var hon pigg som en lärka. Det blev sent igår och efter att jag fick en låååång sovmorgon begav vi oss bort till centrum för lite inför-semester-shopping. H&M kör ju clubdagar så både jag och T plockade åt oss lite bast-shirts och linnen. Jag fick honom att köpa en ceriserosa piké som han kommer att vara såååå snygg i! Hittade även ett par vita tygskor, mina har hängt på sista versen i princip hela sommmaren, trots att jag köpte två par i maj, så nu är jag glad att kunna åka på semester i ett par skinande skor på fötterna. Jag passade även på att shoppa träningskläder, när vi kommer hem ska jag köpa träningskort för då har mammababycoren dragit igång igen. De har sats på hotellet så kläder+träningsskor åker med i resväskan, jag hoppas verkligen att jag kan få till några pass där. Hade tur, det linne jag spanat in var nedsat till 49 kr från 199, så nu blev det två, ett rosa och ett turkost. Tights och sportbh i svart till det, kul att få känna sig fin när man svettas, i våras körde jag på gravidmjukisar, amningsbh och ett slitet linne, inte lika hot. Nu är jag däremot superpeppad att komma igång med flåset, jag märkte av att min onda rygg, som jag blev sjukskriven för i slutet av graviditeten, mådde mycket bättre när jag började träna i våras och nu under sommaren när jag legat på latsidan har jag börjat få ont igen. Ser fram emot att bygga lite muskler och känna mig stark och fylld av energi!

Nya snyggingar som åker direkt ner i resväskan, jag älskar repdetaljen på skorna.

1 tanke på “Shoppingsöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.