Sjukis

Jahapp, nu är det väl ändå höst på ”riktigt” när första dagissjukan knackar på dörren? Maja var lite varm redan igårkväll och imorse kom en feberhet tjej in till oss vid sju. Tempen visade 38 grader så det vara bara att ställa in dagens planer till förmån för projekt: få Maja frisk till semestern. På tisdag åker vi så jag tror nog att hon hinner krya på sig tills dess. Jag fick i henne alvedon för några timmar sedan – så mycket lättare det går att ge ett barn som man kan förklara att det blir mycket bättre efter äckeldrickan för än för en febrig bebis som kniper ihop munnen. Hon ligger o vilar framför Alfons, men febern är borta och i övrigt verkar hon ha det ganska bra, matlusten är det inte heller något fel på.

Det är ju trots allt fredag så jag ska försöka få det så fredagsmysigt som möjligt hemma. Jag är så sugen på att be T handla med sushi till middag, smidigt och gott. Ska tvätta igenom tvättkorgen och ta tag i packningen, inte likt mig att vara så laid back och inte ens ha komponerat ihop en ordentlig packlista. Annars får ambitionsnivån nog sänkas ett par snäpp med två barn hemma, hade damsugning och annat fix på schemat men jag får nog avvakta tills imorgon när vi är två föräldrar hemma.

Publicerat i Maja:

2 tankar på “Sjukis”

  1. Usch, passa på och ta det lugnt nu, städa kan man alltid göra ;). Vi har också drabbats av första förkylningen här hemma så nu har alla utom Molly varit sjuka. Så nu hoppas jag det dröjer länge till nästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.