Falling for fall

Eftersom vi fortfarande har solsemester kvar att se framemot här i familjen har jag inte ägnat många tankar åt hösten som närmar sig med stormsteg. Lillen har ju av naturliga skäl ingen höstgarderob. Han har ju inte ens upplevt krispiga oktoberdagar, sett träden byta färg eller sett folket byta ytterplagg. Därför har jag planer på att få till ett gäng fina plagg som gör honom rustad för ruskväder när vi kommit hem från Tenriffa. Planerande som jag ändå är har jag börjat spana runt lite. Det blir nog mörkblått som bas och några accenter av vitt, beige, grått och något rött. Han kommer att bli så söt! Dessa står bland annat på Ebbots önskelista:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.