”Nya” buggan

I somras beställde vi en ny suflett och en ny varukorg till Ebbots vagn. Suffletten har jag velat byta ut länge, den var ganska solblekt efter Maja och när varukorgen gick sönder – vi hade nog packat den lite för tungt, hm – gjorde vi slag i saken och klickade hem ett nytt utseende åt Bugaboon från Kidzshop. Den webbshoppen är bra, du kan köpa nästan alla delar till buggan löst – perfekt om något gått sönder och du inte har lust att köpa ett helt nytt set/ny vagn. Vi valde mörkblå och jag är så nöjd! Nu är vagnen riktigt blåbärsblå och är så snygg. Den ser nästan ny ut! Älskar att du kan styla om vagnen som du vill, de riktigt vågade satsar på Missonityget, men det är inte riktigt min kopp te.

I förra veckan bytte vi till sittdelen, hur bra som helst. Ebbot är så lycklig för nu ser han ju mycket bättre. Även om han är liten så älskar han det totala sittläget vilket har gjort underverk för hans balans vilket har resulterat i en sittande pojke. Härligt!

Från liggdel….

Till sittdel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.