Lite Ebbotshopping

Idag hade vi lunchdejt inne i stan och när vi vinkat av Hanna passade jag på att smita in på Babyproffsen för lite shopping till lillen. Det blev ett par blöjbadbyxor till resan och en fin haklapp. Vi var till ikea i fredags och handlade ”tröjhaklapparna” men de är lite stora och bökiga on the go så det blev en nättare variant idag. Jag har fullkomligt förälskat mig i mönstret Moln av Gunilla Axén för Färg&Form. Det är så fint och fridfullt. Nu är vi nästan resredo inför tisdag, ska se om jag hittar några svala t-shirts att ha varma dagar under parasollet till lillen och några baslinnen till mig. Packlistan ska komponeras ikväll eller imorgon. Så kul att förbereda resor tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.