Ny vecka, nya tag

Så var det måndag igen och knappt en vecka kvar tills vi lyfter mot Teneriffa. Så härligt! Den här veckan går förstås i förberedelsernas tecken. Jag tror att vi har det mesta men under dagen ska en packlista författas och då kommer jag få en bättre översikt. Vi kommer att ha två vagnar med oss, Maja åker ytterst sällan vagn till vardags men om vi skulle gå ut en kväll för att äta middag vill jag att hon ska kunna vila/sova om hon blir trött. Ebbot får med buggan, vi lånar en transportväska av en vän och Maja får sin Maclaren, tur att vi inte sålde den som jag tänkte göra när vi köpte brion (den är jag däremot lite sugen på att sälja). Med två vagnar och två barn skulle det kännas bra om hela familjen kunde hålla sig till en väska. Det finns tvättstuga på hotellet så det borde inte vara något problem att hålla packningen lätt, men om jag känner mig själv rätt kommer det bli en utmaning att inte få med en miljart pinaler. Wish me luck!

I övrigt bjuder veckan på lunchdejt imorgon, promenad med Mammagruppen på onsdag och på lördag firar vi T ännu en gång då många i våra familjer inte var hemma på hans födelsedag. Det blir en bra vecka!

1 tanke på “Ny vecka, nya tag”

  1. Om ni inte vill släpa extra vagn så kan man köpa till baby-paket på sunwing! Då får man en vagn, barnstol, resesäng, babysitter etc!!! Kostar inte så mkt och är verkligen värt det!

    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.