Han sitter!

Det går i en rasande fart här hemma. Det ska ätas mat, rullas runt, försöka ålas, fås tänder och nu sitter han också, vår store lille kille! Jag måste erkänna att jag har tokövat honom, det vore nämligen väldigt praktiskt om han kunde sitta ordentligt när vi åker på semester om en vecka. När Maja var i Ebbots ålder åkte vi till Egypten på semester och eftersom hon satt var semestern en fröjd. Hon kunde sitta länge, länge mellan våra solstolar på en filt och plocka med sina leksaker. Därför har jag önskat ännu en sittande bebis att semestra med och det verkar ju onekligen som om min önskan går i uppfyllelse. Så kul! Men nu får det gärna stå still ett tag, hihi, för nästa steg är ju krypandet och det är vi nog inte riktigt redo för ännu.

Vi har plockat fram lite av Majas gamla leksaker, bland annat den här aktivitetsbollen som genast blev mycket populär.

3 tankar på “Han sitter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.