Nya rutiner

Ebbot fick sina första tänder förra veckan, de söta riskornen har redan blivit riktigt stora. Därför var det hög tid att införskaffa en liten babytandborste åt lillen. Nu ikväll blev det premiärborstning. Måste säga att sonen är något mer samarbetsvillig när det gäller tandrengöring än dottern som helst vill borsta/suga i sig tandkräm/tugga på borsten alldeles själv. Nåja, jag fick borsta de två små och sedan fick Ebbot borsta vidare själv. Han var mycket nogrann och satt länge och ”borstade”, sötnosen. Maja fick en ny Hello Kitty-tandborste i helgen så just nu är hon faktiskt riktigt duktig att komma åt alla tänderna. Jag hoppas barnen har ärvt pappas tandanlag, jag får hål bara jag tittar på socker. Helt hopplöst, kan borsta hur mycket som helst, undvika sötsaker och alla andra knep, hålen dyker upp i alla fall (så då struntar jag i det där med att undvika sötsaker). Borde föresten boka tid hos tandläkaren snart, hmmm….

1 tanke på “Nya rutiner”

  1. Japp, här hemma borstas det oxå på det lilla grynet som är på väg upp. Det verkar nästan som om Ebba tycker att det är lite skönt:)

    Btw, vilka ögonfransar han har den lilla Mr Ebbot:)

    Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.