God mat, gott sällskap

Gårdagskvällen spenderades i ett soligt sjöstaden. Här ser ni håret efter frisörbesöket, blondare, mer urklippt, lite kortare och mychet fräschare.

Min goda middag

Igår mötte jag upp söta Hanna på sushi. Vi skippade Vapianoplanerna för rå fisk i sjöstan. Inte mig emot, jag älskar sushi och älskar sjöstan. Det är så fint där, jag älskar atmosfären där – allt är nytt, fräscht och snyggt. Jag drömmer om att få bo där en dag, tyvärr är vi inte riktigt överrens om den drömmen här hemma. Nåväl, vi åt på Tezukuri Sushi, jag tog deras specialmakirullar, oj så gott det var. Vi pratade bort många timmar innan Hanna skjutsade hem mig, lyx att komma direkt till dörren!

Här pågår morgonfix, om någon timme ska vi vara utanför dörren för promenad med våra mammor och bebisar innan det blir lunch och fika här hemma. I eftermiddag kommer Maja äntligen hem! Jippie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.