Bra dag

Vilken dag vi har haft! Strålande sol mest hela dagen och härlig långpromenad på förmiddagen. Efter motionen bjöd jag på kycklingsallad i köket. Efter det blev det dagens höjdpunkt, cupcakesen jag bakade igår. Gud vad goda de var! Det var så mysigt att hänga med våra mammor och bebisar idag, vi har knappt setts på hela sommaren så det var nästan ”nya” bebisar vi träffade idag eftersom de förändrats så mycket. På eftermiddagen kom Maja äntligen hem och sedan har det varit familjemys för hela slanten. Nu har jag krypit upp i soffan, känner mig lite krasslig helt plötsligt så jag ska vila ikväll så att det förhoppningsvis bara visar sig vara inbillning.

Jag bjöd på limecupcakes som jag hittat hos Pink Pastry, här kommer receptet:

Du behöver
2 ägg
2 dl socker
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
100 g smält smör
1 dl vaniljyoghurt
Rivet skal och saften från 2 Lime

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i de torra ingredienserna. Rör i smöret, yoghurten, lime saften och skalet. Lägg smeten i muffinsformar, fyll till 2/3 delar. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

Frosting
60 g mjukt smör
100 g philadelphia
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk pressad lime

Gör så här
Vispa samman ingredienserna och spritsa ut på cupcakesen.

Det var ett kärt återseende syskon emellan idag, de var så fina ihop.

1 tanke på “Bra dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.