Cupcaketisdag

God morgon! Har nyss avnjutit en god frukost och har precis lagt Ebbot för en nap. Det spelar ingen roll hur natten ser ut eller när han vaknar – runt nio vill han sova igen. Den här natten har för övrigt varit bra, hans ville sova tidigt, tidgit och vi ”höll ut” till kvart i sju. Sedan var det minimalt med nappistoppningar under kvällen och han sov i sin egen säng till 02.30 då blöjan läckt. Det är andra natten i rad som de läcker, de kanske är för stora? Har en annan sort här hemma, får testa med den inatt.

Dagen bjuder på lite fix, jag ska bland annat baka cupcakes till imorgon då mammagruppen kommer hit på lunch. Tänkte bjuda på kycklingsallad och något smarrigt till efterrätt. Ikväll ska jag träffa min vän Hanna för Vapianomiddag. Jag vet nog redan vad jag ska äta, sist tog jag ceasarsallad med scampi istället för kyckling, så gott! Om jag orkar blir det nog klassikern mascarpone med jordgubbar, ljuvligt.

Är de inte ganaska lika ändå? Bilden på Ebbot tog jag igår och Maja är 18 månader på sin bild. Mina fina kids!

1 tanke på “Cupcaketisdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.