Min älskade kille

I förmiddags var vi på bvc. Lillen har nu passerat åttakilos sträcket med en bra bit och hade gått upp nästan ett kilo sedan förra månaden. Han mäter nu 68,5 cm och är officiellt förbi storlek 68 och trivs i 74, även om byxorna är lite väl stora fortfarande. Efter den sedvanliga kollen med mätning och vägning och lite babysnack hos sköterskan var det dags för läkarkontrollen. Jag blev så glad när jag såg vem som var vår läkare, det var nämligen samma tjej som tog hand om Maja när hon var så där ruggigt dålig att hon fick spendera en natt på sjukhus. Och tänk, läkaren kom ihåg oss. Jag fick ett sådant förtroende för henne med Maja och hon var lika proffsig idag. Ebbot strålade och flörtade, visade sina konster och fick mycket väl godkänt på hela kontrollen. Skönt!

Tänk att han redan är sex månader, lille krabaten, han hade ju månadsdag förra veckan och då fick han ett par nya skor i present. Jag svängde nämligen förbi Vincent Shoestore som hade 50% på allt – ett fyndtips alltså! Det blev ett par vita basketskor i canvas, så fina! Han går ju inte än på ett tag och dessa är mjuka men jag tänker att det är skönt att ha något på fötterna när han sitter i vagnen nu när det blir kallare ute. Och babyskor är ju något av det sötaste som finns!

Ebbots nya fina pjuks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.