Godmorgon måndag!

Här har vi vaknat upp till ett tyst hem, jag och sir Ebs denna mulna augustimåndag. Maja har ju ”minisommarlov” hos farmor och T åkte till jobbet tidigt, tidigt imorse. Liten ligger och tjoar på golvet och jag njuter av att få se på nyhetsmorgon och inte Disney channel för en gångs skull. Snart blir det frukost för både mig och bebisen, sedan kickar vi igång den här veckan. Dagen bjuder på sexmånaderskontroll nu på förmiddagen och sedan ska vi mest mysa här hemma. Det finns alltid lite att röja efter en familjehelg, men mest ska vi ta dagen som den kommer.

Igår avslutade vi helgen på bäste sätt med lite plock framför tvn. Kantarelltoast, spanska korvar och skinkor, ost, marmelad och kex. Mums!

2 tankar på “Godmorgon måndag!”

  1. Härligt att inte ha något speciellt inplanerat, lite lugnt start på veckan 🙂

    Tänkte fråga, hur länge hade du jobbat som fast anställd när du vart gravid med Ebbot? Sa du till direkt? Fick du positiv feedback? Undrar lite ifall cheferna blir mindre glada om man precis fått sin fasta anställning och så snart inpå skaffar barn 🙂

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.