Nypåfyllt

Har spenderat en del av eftermiddagen på Ica Maxi och är nu hemkommen (och upppackad) med massor av gottigheter. Innan maxi tog jag och mami en sväng förbi ÖB eftersom jag fått ett tips om 20 cm-springformar som skulle finnas där, har varit på jakt ett tag eftersom jag har varit så sugen på att baka en riktigt hög amerikansk tårta. Jag köpte tre stycken för ynka 35 kr styck, så förhoppningsvis kan jag ta min bakverksamhet till helt nya höjder, hihi. Tack för tipset Viktoria på Pink Pastry! Jag passade även på att fylla på servettförådet. Vi hade nämligen bara kräftmotiv och prinsesservetter, kändes lite trist och enformigt för mig som inte ens äter kräftor. Jag fyndade supersöta servetter på både ica och öb så nu är jag så nöjd.

Det blir en lugn söndagskväll då Maja är hemma hos farmor. Vi ska äta plockmat med kantarelltoast, goda charkuterier och ostar. Men innan dess måste jag lista ut hur jag ska skicka iväg mina livs första tradera-auktioner som avslutades nu i eftermiddag.

Söta servettkorgen är nu påfylld med massor av fina servetter till kommande dukningar.

1 tanke på “Nypåfyllt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.