Välkommen helg!

Köpte med mig en bukett underbara rosor igår, härligt med snygga snittblommor.

Åh vad lyxigt, nu är vi lediga igen! Semesterkänslan kom tillbaka direkt igårkväll så fort T klivit in genom dörren. För att fira att vi tagit oss igenom veckan med förskolebomb här i närheten, börsgallop och lite sömn hade jag svängt ihop en trerätters som jag serverade med prosecco. Mycket upskattat av oss båda. Det blir lätt att man hamnar framför tvn, särskillt om man är trött. Dumt igentligen, det är ju så mycket trevligare att sitta vid matbordet.

Lördagen har mycket att bjuda på. Nu på förmiddagen ska jag till Salong Blond för påfyllning av slingor och putsning av topparna, vill verkligen klippa så lite som möjligt så att det kan bli långt någon gång. I eftermiddag kommer mamma och hämtar upp kidsen. Det är nämligen sova-borta-själv-premiär för Ebbot denna helg. Så båda barnen åker hem till mormor och morfar och stannar tills imorgon. Då hämtar farmor upp Maja för lite bonussommarlov i några dagar. Så det kommer att bli tomt här hemma ett tag framöver. Tomt är också matförrådet så imorgon blir det storhandling, det ser jag verkligen fram emot.

Men nu -frukost!

3 tankar på “Välkommen helg!”

  1. Åh vad mysigt med en BF helg!! Vi har en oengagerad farmor i SKåne och engagerade morföräldrar 15 mil från Sthlm…så det blir inte så många BF dagar eller kvällar för oss. Vi har inte varit från barnen en enda natt och de är 4,5 år och 2,5 år. PLanerar för en hotellövernattning i mars (firar 10 år tillsammans) och hoppas kunna hinna skola in barnen för nattis hos mormor och morfar innan dess.

  2. Jessica: vad trist att ni inte kan gå egentid tillsammans så ofta, men tur att ni har något att se fram emot! Har ni ingen annan som ni litar på med barnen? Syskon eller bästa vänner? Det är ju viktigt att få vara par o inte bara föräldrar.
    Ida: tack snälla du för dina fina ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.