Mammahäng

Lunchtime! Ebbot är mitt i smärgåsrånstuggan 🙂

Idag körde vi första promenaden med mammakompisen Petra och hennes lilla Liam sedan semestern. Så kul att
katcha upp, sist vi såg var pojkarna mindre och det hade hänt massor under sommaruppehållet. Liam sitter i sin sittdel på bugaboon sedan ett tag tillbaka och nu blev jag så sugen på att byta till sittdel för Ebbot. Måste bara lokalisera alla delar, vi kanske gör det ikväll? Efter promenaden tog vi en lunch på stammisstället. Vi konstaterade dock att vi börjar tröttna rejält på Farsta C och framförallt deras lunchutbud. Så vi bestämde att det får bli en sväng till stan nästa gång och njuta av desto större utbud och ”Nya” vyer.

Nu ska vi alldeles strax gå och hämta Maja, något jag bävar lite för då det fullkomligt vräker ner utanför, jag bokstavligen ser blixtrarna utan för fönstret och åskan mullrar – riktigt läskigt, jag är lite rädd för åskan. Det är nästan kolmörkt i lägenheten så i eftermiddag blir det till att mysa med te och tända ljus. Är ruggit sugen på varma mackor, så jag kanske trotsar ”Kolhydratförbudet”….

4 tankar på “Mammahäng”

  1. Hej Finisar! 🙂 Vore kul att ses snart! Nästa vecka är jag själv med grabbarna i väntan på förskoleinskolning den 24e. Vi kanske kan få till nåt innan dess? Fika och lek här kanske? Kram Jenny

  2. Hej! För ett tagsedan frågade du mig var jag hade köpt mina 20 cm springformar. Jag såg i går att de hade sånna på ö & B för 34 kr. Jag vet inte om de är bra, men det är ett mycket bra pris i allafall. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.