Ett litet riskorn

För att fira så hade Ebbot smörgåsrånspremiär. Mycket gott, hälsar den lille herrn.

Ebbot har fått en tand! Jag upptäckte den idag när Maja stojjade med honom så att han höll på att kikna av skratt – ingen tvekan om vem som han beundrar mest i hela världen. Då såg jag en miniliten sak i nedre delen av munnen. Stoppade förstås in fingret och aj, javisst var det en tand. Inte konstigt att han har varit lite ”skum” de senaste nätterna Jag är nästan lite chockad att den första tanden kom så tidigt, med Maja fick vi vänta över tio månader! Nu ska jag se till att skaffa en sådan där liten babytandborste så att Ebbot kan bekanta sig med den.

2 tankar på “Ett litet riskorn”

  1. Stora killen!:) Med tanke på hur Ebba gnager på det mesta, så tror alla (mormor o Co) att tänderna är på väg. Men jag håller tummarna för att de håller sig borta ett litet tag till:)

    Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.