Bra start

Te, isvatten, ägg och god macka – härlig tisdagsstart!

Har precis avnjutit en god frukost med danskt rågbröd, kalkon, romansallad, dijonsenap och krispig gurka. Ett kokt ägg till det och det känns som bomull i magen. Älskar frukosten, det är nästan favoritmåltiden på hela dagen. Nu när det börjar kännas lite kyligare ute har jag fått sådan craving på te, så det blev en sådan kopp nu på morgonen. Det blir säkert en egengjort latte lite senare, efter dagislämningen.

Dagens plan lyder storstädning. Jag ska ta ett varv med både med damsugare och mopp. Tror även att sofföverdraget ska få göra ett besök i tvättmaskinen, det är riktigt smutsigt. Jag är så glad att vi var så ”kloka” när vi köpte soffan via Blocket långt innan barnen kom. Eftersom den är både tvättbar och var billig så gör det inget att den snart är utsliten. Ser fram emot att köpa en ny soffa lite längre fram, jag skulle så gärna vilja ha en schäslongdel. Annars blir det en lugn tisdag, vädret läämnar ju mycket att önska men med lite tur kanske det spricker upp lite framåt eftermiddagen.

1 tanke på “Bra start”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.