Lugnet lägger sig

Så var båda barnen i säng och en av dem sussar sött i alla fall. Minstingen håller fortfarande på att varva ner i sin säng. Bland det bästa jag gjort är att lära barnen att somna själva. Med Maja dröjde det tills hon var över året och det krävdes några duster innan projektet var i hamn, nu somnar hon nästan alltid ovaggat och alltid själv. Otroligt skönt. Ebbot fick börja somna-själv-träna tidigare och även om man behöver gå och stoppa in nappen några gånger och dra upp speldosan några varv innan han till slut däckar så behöver jag aldrig ligga/sitta brevid om kvällarna. Skönt när jag är ensam så mycket med barnen.

Kvällen bjuder på en lugn stund i soffan, jag ser fram emot ”Love Bites” nu vid åtta, har bara sett snuttar ur serien men har verkligen gillat det jag har sett så nu ser jag fram emot att få ta del av ett helt avsnitt. Därefter följer roliga ”Real Housewives of Beverly Hills” – så galna kvinnorna är där! Tänker även få till lite nagelfix så fort lillprins bus har somnat. Det blir ”Conquistadorable color” från OPI. Om jag skulle få tid över ligger ett nästan helt oläst ex av Elle Mat & Vin på soffbordet och suktas. Det blir en bra måndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.