Första doppet

Gårdagen spenderades på stranden med vännen J och hennes bedårande E. Vi har inte setts på ett tag så det var hur mysigt som helst att catcha upp. J bygger om hennes pojkväns hus och snart flyttar de in, man blir inte lite sugen på ett större boende när hon och andra vänner omkring oss bygger hus och har sig. Idag blir det också strand och bad, med familjen W och en av Majas bästa kompisar. De stannar på middag också så det blir en riktigt heldag, semester är för trevligt! Igår passade vi på att låta Ebbot doppa fötterna i vattenbrynet, premiär ute för lillens del. Kan inte säga att det var någon succé, han sa inte så mycket men trivdes nog bättre i pappas trygga famn. Det var ganska kallt också. Vi får se om han tycker det är roligare att plaska i Sunwings babypool. Uv-dräkten är beställd från Jollyroom, så snart är lillen semesterredo. Vi har turen att få låna en Bugaboo transportväska från en av mammorna i mammagruppen så vi tar med buggan till spanien. Skönt med en vagn som lillen känner sig trygg med. Än så länge ligger han i liggdelen, men jag börjar bli lite sugen på att byta till sittdelen. Vi reser ju om en månad och då är liggdelen garanterat för liten och det kan ju vara bra om han är inkörd när det bär iväg.

1 tanke på “Första doppet”

  1. Kan inte fatta att våra små pluttar nu e så stora att vi snart måste börja med sittdelen i vagnen!

    Ha det gott och hälsa familjen!:)

    Kram Sophie och Ebba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.