Majadag

Glad tjej i ny klänning från H&M, perfekt till Teneriffa och även med strumpbyxor och kofta en bit in i höst.

Idag tog jag och Maja ett break från pojkarna i familjen och hade tjejdag. Vi ägnade oss åt lite shopping och lunch som Maja fick välja. Det blev pannkaka till dottern och sallad+latte till mamman. Det var så mysigt att ha lite egentid med min älskade dotter. Vi hade kul ihop, trotsen var nästan borta och hennes mun gick i ett – hon hade så mycket att säga och förklara. På bussen hem satt vi längst bak som hon älskar men som vi inte brukar sitta eftersom jag inte vill gå ifrån vagnen. Vi behöver göra sådana här saker oftare!

Butikerna var fyllda med härliga höstnyheter och jag såg både ett och annat plagg till mig själv men de ska jag spana in ensam någon dag, idag var det fokus på shopping till lillan. Ett par skor fick jag dock med mig från rean, ska visa senare!

Tröja och kofta från H&M. Så söta, jag gillar att de känns genomarbetade och chica. Skorna är ett reafynd från Din Sko.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.