Hello nya semesterveckan!

Maja softar med bamsetidningar och egenstylad outfit.

Hm, semestervädret lyser med sin frånvaro men det gör inte så mycket när vi har två solveckor att se fram emot i slutet av sommaren. Vi vaknade till semester-vardag idag. T har åkt iväg och storhandlat, Maja leker med sina leksaker som hon saknat när vi varit borta, lille Ebs sover och jag har precis kört tvätt- och diskvarvet. Dagen bjuder på bak med dottern, mysigt värre! Tror det blir kanelbullar och kanske några småkakor. Men först ska jag städa ur kylen så att de nya matvarorna får ett nytt fräscht hem. Ibland är det bra med mellandagar och gråväder så att man får lite gjort. Men imorgon får det gärna vara badväder!

3 tankar på “Hello nya semesterveckan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.