Homa again

Nu är vi på hemmaplan efter en vecka på västkusten. Internet var inget som semesterön bjussade på så det blev en tom bloggvecka, sorry för det. Lyckades även glömma kvar kamerasladden så det blir inga fina bilder i efterhand heller. Än på ett tag i alla fall, om två veckor åker mamma och pappa därifrån och då kommer även sladden hem. VI har haft en vecka fylld med god mat, lite shopping och trevligt sällskap. Nu väntar två långa härliga veckor tillsammans på hemmaplan innan vi kickar igång vardagen igen för en liten stund. I kväll försökte vi få till en liten fotosession med trötta barn och en trött kamera, men här kommer iaf en bild på mig och kidsen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.