s-e-m-e-s-t-e-r

NU börjar tre veckors ledighet för hela familjen. Ljuvligt! Vi kickstartar med en tripp till västkusten. Imorgonbitti tar vi sommartåget som går direkt och fem timmar senare är vi framme. Maja har åkt i förväg så jag och T har bara lille Ebs och varandra att ta hand om. Jag ska shoppa gott kaffe och tidningar på centralen och njuta av att vi är två som tar hand om ett barn. Kanske sova en slurk, äta något gott till lunch och lattja med lill-bebisen. Jag hoppas på att västkusten bjuder på soliga dagar, skaldjur, härliga möten och lite shopping men framförallt avslappning. Sedan har vi två blanka veckor här hemma, riktigt skönt det med. Hoppas det blir fint väder så att vi han hänga på beachen. Ha en fin fredagskväll, nu ska jag skåla in ledigheten med ett glas rött!

För nästan ett år sedan på Sunwing Resort Kalithea. Jag var i vecka 12 och hade redan blivit lite rund om magen. Vi hade en underbar vecka trots att jag var dötrött och mådde lite illa. I slutet av sommaren är det dags igen, vi åker till Sunwing Resort Fanabé. Den här gången åker vi dubbelt så länge och med dubbelt så många barn. Maja vet inget ännu, så jag riktigt längtar efter att få se glädjen lysa i ögonen när vi berättar det för henne, hon tjatar flera gånger i veckan om att hon vill åka tillbaka till Lollo o Bernie.

1 tanke på “s-e-m-e-s-t-e-r”

  1. Ja, skål för blanka veckor! Vi har ett gäng här på landet. Så härligt att inte ha något inbokat, bara det är ju en lyx!:)

    Ha det så härligt!:)

    Kram Soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.