Girle’s dining out

Japp, ikväll är det tjejkväll. Jag ska för första gången sedan lille Ebs kom till världen ut kvällstid. Det är vekrligen på tiden! Kära Anna, min expluggis, exslummermedredaktör, ständigt londonresesällskap och en av mina allra bästa vänner messade mig förra veckan och hojtade om att hon var i behov av en trevlig tjejkväll. Jag med! messade jag tillbaka. Ikväll blir det bubbel och snack och god mat på älsklingsvapiano. Ååååh, vad härligt det ska bli. Metime i allra högsta grad!

Jag äter i:
♥ Klänning från H&M
♥ Kofta från Primark
♥ Rosettskärp från Asos
♥ Strumpbyxor+skor från H&M

♥Ha en trevlig kväll! Vi hörs imorgon, då lär jag vara fulltankad med ny energi♥

1 tanke på “Girle’s dining out”

  1. Helt rätt! Själv var hade jag tjejkväll för två veckor sedan. Första gången jag var i från Ebba och det var riktigt befriande måste jag säga. Men riktigt mysigt att få komma hem till familjen sen:)

    Ha det så mysigt!:)

    Kram Soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.