Metime

Båda barnen verkar ha somnat och mamman kopplar av i soffan med lite bloggning. Det är en utmaning att ta hand om dem själv från tidig morgon till sen kväll, tur att sis kommer hit imorgon. Vi har haft en trevlig dag i alla fall – om än lite lång. På förmiddagen kom Alex och söte Malte hit för parkhäng i duggregnet och lunch i centrum. På eftermiddagen fick jag med Maja på att ”gympa” – coreträningen har sommaruppehåll så jag får hålla mig till godo med den här. Det gick faktiskt riktigt bra, även om jag fick trycka på pausknappen då och då för att trösta diverse barn. Nu blir det snart Morden i Midsommer och en kopp te med mannen i mitt liv, mys.

På bilden ser ni helgfikat jag bjöd mina föräldrar på i helgen. Det blev smörkräm över sedan kakbaket så jag vispade i lite rumstemererad philadelphia i smeten med samma temperatur för lite syrlighet och övade på spritsningstekniken, det går bättre och bättre men jag är långt ifrån nöjd. När jag har snitsen inne finns det ju en miljard olika tekniker att testa, så kul!

1 tanke på “Metime”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.