Hej sommarlov!

Vi startat veckan med en soft morgon här hemma. Fick sova till strax efter sju, men jag och Ebbot har vaknat minst 4-5 gånger mellan elva och sju. Suck. Han vill bara äta, äta, äta. Någon som har något tips? Maja slutade äta på natten vid fem månader så lillebror har exakt en vecka på sig att läga av med sin dåliga vana. Tror inte att det kommer att gå. Förut kunde han sova upp till sex timmar i sträck första passet, nu är det mat varannan timme hela natten som gäller. Han äter ett mål gröt om dagen, kanske är det dags att stiga upp på två mål per dag, ett på förmiddagen och ett vid middagstid? Nåja, efter god frukost och latte känns det knappt – är van med att inte få sova. Längtar dock till semestern då vi kan köra varannan natt – ljuvligt!

3 tankar på “Hej sommarlov!”

  1. Goa bilder på sötisarna!!!
    Du vilket semifreddorecept använde du?!!! Ett med choklad i? Tänkte göra sån och googlar efter recept..
    Kram v

  2. Min dotter åt av mig varannan timme hela nätterna från att hon var en månad gammal. När hon var 5,5 månad gammal var jag så utmattad och trött att jag valde att sluta amma. Då åt hon ganska bra på dagen. Både gröt och smakportioner. Sen började vi ge välling och när jag slutat amma äter hon nu "bara" mellan 1-2 ggn på nätterna. Hon är nu 8 månader. Visst hade de vart skönt att slippa maten helt på nätterna men nu kan även mannen ge henne mat. ( jag har delammat sen hon var några veckor men amningen funkadr bäst på batten så de blev inte flaska då. Och provade vi flaska skulle hon äta varanna timme ändå)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.