Så gott

Middagen igår blev helt fantastisk, om jag får säga det själv. Pizzan blev supergod och semifredon med kolasåsen ska vi inte ens tala om, det var nog bland det godaste jag ätit i hela mitt liv. Råkade göra en sats med åtta portioner så det blir glass till efterrätt idag med, tur för mig! Igår såg jag att det finns ett glassmaskinstillbehör till min Kitchenaid, vilken dröm. En sådan skulle jag vilja ha den dagen vi har större frys. Man fryser nämligen själva skålen och sedan görs glassen på en gång och eftersom vi har en minifrys nu så skulle det inte gå, men senare i livet kanske. Tyvärr stod det ”battery exhausted” när jag skulle ta bilder på maten med min systemkamera så ni får hålla till godo med iphone-bilder.

Pizza med hembakt deg, tomatsås, mozarella, champinjoner, seranoskinka och basilika.

Semifredo med kolasås gjord på kondenserad mjölk so fått koka i 1,5 timmar.

 

Vi har sommarhetta här idag och hela helgen är blank, riktigt skönt. Om två veckor går T på semester och Maja har ju som sagt sommarlov. Ska nog bara njuta av att vara hela familjen samlad och blunda för to do’sen här hemma, det får vänta tills det regnar.

Ha en fin lördag!

3 tankar på “Så gott”

  1. Glassmaskin åh den måste jag spana på,sambon köpte köttkvarnen till kitchen aid för nån vecka sedan ,så nu gör vi köttfärs:)pizzan såg inte fel ut:)kram

  2. Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin sida – hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.