What’s cooking?

Här ser ni lite av ingredienserna till dagens middag. Majis är på eget äventyr hemma hos mormor o morfar så jag har bara lilla ebs här hemma, jag hoppas att han sussar sött ikväll så att jag och hans pappa kan avnjuta en candle light dinner på tu man hand. Det blir Leilas pizza till varmrätt och till äfterätt blir det något jag aldrig testat att göra förut, semifredo. Ska blir riktigt spännnde. Till det blir det en annan nyhet för hushållet, kolasås gjord på kondenserad mjölk. Det hela kommer att ta lite tid så det är bäst att sätta igång!

2 tankar på “What’s cooking?”

  1. gooooooott det låter. och det där vinet ÄR gott, det vet jag :9

    kram och ha en mysig kväll! här blev vi oxå barnfria helt otippat så här ska korkas upp och njutas av sovmorgon!

  2. Vickan: Härligt med HELT barnledig, hoppas vi också kan få till det snart! Vinet var såååå gott, en ny favvo. Jag kom ihåg ditt inlägg när jag stod på systemet igår och skulle välja vin o det är jag glad att jag gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.