God morgon juli!

Vi har precis lämnat den första sommarmånadnen bakom oss. Juni var månaden då vi döpte Ebbot, jag vann cupcakestävlingen hos Matplatsen som triggade igång mitt sug efter att baka igen, vi hade många trevliga mammadejter, jag landade i att vara tvåbarnsmor och jag och Maja hittade tillbaka till varandra efter bebisleverans och trotsigheter. Juni var också månaden då Ebbot lärde sig att greppa leksaker och andra ting själv, han lärde sig att rulla runt – det hände igår och han lärde sig att göra nya ljud. Juni var också månaden som gav vår familj ett bättre vardagsliv. Vi går in i juli med ett familjelugn och harmoni och det är så härligt.

Juli blir månaden då Maja har sommarlov hela månaden lång, då Ebbot blir fem månader, då vi får semester hela familjen och åker till västkusten, då min älskade T fyller jämt, då jag ser fram emot att baka mig igenom en massa spännande nya recept, då jag ska lära mig spritsa snyggt och då vi förthoppningsvis får en nappfri dotter.

Välkommen härliga julimånad! Hoppas du har massor av sol och äventyrsmöjligheter med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.