Rosendal, girltalk och en för stor frestelse


Löven var så spännande!

Idag har jag och Ebbot haft en supermysig dejt med söta Sophie och lilla Ebba. Vi fick bebisar med bara några veckors mellanrum och nu fick vi äntligen till ett möte. Vi körde nog Djurgården runt i en huj, men eftersom sällskapet var så otroligt härligt så märkte jag knappt av att vi promenerade i tre timmar. Vi gjorde ett lunchstopp på vackra Rosendals Trädgårdar, så god mat men dyrt! 150 kr fick jag betala för min lunch och även om den var ekologisk så var det i saftigaste laget. Men jag antar att jag betalade för omgivningen också och den var ovärderlig, precis som sällskapet.

Jag åt lam och chevrecreme, jag bad att få grönsaker istället för potatis vilket blev väldigt lyckat.

En stor del av vårt samtal kretsade kring bakning och då framförallt cupcakes. Så ikväll har jag inte kunnat motstå att slänga ihop en sats. Får besök imorgon så då blir det nog fika… En kan jag unna mig.

1 tanke på “Rosendal, girltalk och en för stor frestelse”

  1. Tack för en underbar dag vännen! Det får vi göra om snart! Nästa gång tycker jag att vi satsar på picknick istället – billigare om inte annat:)

    Å vad nyfiken jag blir! Vilken sorts cupcakes bakar du ikväll? Med tanke på hur långt vi gick idag så tycker jag absolut att du är värd en cupcake imorgon:)

    Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.