Sommarhylla

Minns ni min kökshylla? Den har fått sig en lite makeover och blivit sommarfin. Idag satte jag igång och rensade bort alla tidningar, utskick och kuvert som på något mystiskt vis flyttat in där. Flyttade även på en del kokböcker som inte riktigt passade in stilmässigt. Jag organiserade om så nu är min fina hylla mer betonad på vackra ting som jag älskar att pyssla med. Så småning om tror jag att den här hyllan ska få vitrindörrar, inte minst när Ebbot blir mobil med sina små nyfikna händer. Det är ajabaja på mammas fina saker! Så här ser hyllan ut nu:

I en stor glasburk ryms numera mina fina cupcakesformar, bara att välja vilken stil jag vill ha!

Längst ner finns en korg med servetter, som ni ser behövs förådet verkligen fyllas på! Brevid står en kryddhylla med tårtljus, strössel och ballonger i en fin plåtburk.

5 tankar på “Sommarhylla”

  1. Jättefint skåp! Var har du köpt formarna med Musslemalet (blå-vitt porslinsmönster) mönstret på? Jag har letat…:-)

  2. Sofie: Kul att du blev inspirerad, jag tror att det är enklare att ta fram fina servetter till vardags när man har dem lättillgängliga.
    Viktoria: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.