Succé

Gårdagen var underbar. Vi hade det sååå mysigt, åt och drack gott hela dagen, hade tid att umgås och njuta av varandra och besöka ett överbefolkat midsommarfirande. Jag gjorde som sagt skagencheescake som jag hittat hos Victoria, oj vilken succé! Det är alltid nervöst att göra något lite meckigt första gången men det blav kanongott! Kan rekomendera er alla att testa någon gång, passar perfekt som ett fräschare alternativ till smörgåstårtan vid festligare tillfällen.

Receptet hittar ni här

I dag kör vi soft familjedag, jag har fått sovmorgon och njutit av rester till frukost. Det blev latte, ägghalvor med majonäs och räkor och lite jordgubbar och blåbär till det. Längtar redan till lunch då vi ska äta lite av skagentårtan som blev över till en fräsch sallad. Sedan får jag nog försöka komma iväg på en prommis med vagnen. Behöve röra på mig och Ebbot behöver sova ordentligt, han har lite svårt att sova längre pass när alla är hemma och väsnas, det är ju lite skillnad på ljudnivån dagar som denna mot när det bara är vi två hemma om man säger så.

Pappa tog en bild på en bloggerska in action 🙂

Ps. Något som inte blev lika bra var kladdkakemuffins enlig lchf, bakverk är INTE detsamma utan mjöl och socker så nästa gång jag baka blir det ”på riktigt”!

1 tanke på “Succé”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.