God morgon midsommar!

Här är fina kidsen från igår morse. De älskar verkligen varandra, de här två. Maja är så fin med Ebbot och pysslar och fixar med honom. Tröstar och busar, världens bästa storasyster. Lillebror avgudar förstås henne.

 

Sitter med en kopp morgonkaffe i soffan och njuter av lugnet innan det drar igång. Maja har följt med T till hans jobb, han ska vara där ett par timmar och sedan drar firandet igång på allvar. Ebs ligger och tjoar i babygymmet. Jag hade babyfri natt och känner mig lite mer utvilad än vanligt. Lillen somnade vid sju igår och steg upp för dagen tolv timmar senare. Hur många matningar som skedde däremellan är jag lyckligt ovetande om.

Klockan 11 kommer mina föräldrar hit för brunch. Jag ska fixa bacon, korv, äggröra, grönsaker och fruktsallad gjord på färska blåbär, hallon, jordgubbar och lite nötter. Till det blir det förstås latte från min älskade nespresso – vad hade jag gjort utan den? Maskinen är nog bland det bästa jag fått (förutom Bayswatern och Kitchenaiden förstås). Sedan ska vi iväg till firande här i närheten innen vi äter traditionell midsommarmat i eftermiddag. Jag har bakat kladdkakecupcakes som jag ska toppa med vispad grädde och jordgubbar, till dem blir det rosa chamapgne som jag fick av svärmor i Grattis till Ebbot-present i vintras. Till midsommarbordet har jag gjort – i alla fall påbörjat, graneringen ska jag snart sätta igång med – Vickans skagencheesecake, ska bli riktigt spännande, fyllningen var i alla fall gudagod.

Nu blir det fix och laddning av kameran så att jag kan dokumentera dagen! Ha en fantastisk midsommar!

3 tankar på “God morgon midsommar!”

  1. Vad fina dom är era två små! Tack för att du lämnade en kommentar häromdagen så jag hittade tillbaka hit 🙂

    Många kramar och grattis till nyaste familjemedlemmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.