One of those days

Den här dagen har känts lika pixlig som min bild tagen i webcam nyss är. Suck. Ebbot spenderade natten till idag med att envisas att vakna varannan timme och kräva MAT! Sedan dundrade en pigg Maja in innan sju och krävde FRUKOST. Ojojoj, morgonlatten gjorde knappt skillnad och frukosten märkte jag inte ens av när jag stoppade den i munnen. Dagen fortsatte i samma anda, lyckades sätta mig i ett tuggummi när jag väntade på min promenaddejt, spillde på mig och var allmänt förvirrad. Nåja, jag sprang på några reafynd som jag kan visa upp imorgon – så dan var inte helt upp och ner. Min kära mammavän gav också energi med promenad och lunch. Nu surplar jag lite te i soffan men jag ska alldeles strax krypa i säng. Jag behöver s-o-v-a! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.