Cupcakes!

Jag är så galet cupcakesbaksugen! Det var jättelänge sedan jag bakade något riktigt ordentligt, senaste dejterna med kitchenaiden har var varit korta med mixer. Nu vill jag baka på riktigt. Mitt sug dök upp i söndags när jag kikade in på Viktorias Pink Pastery – en otroligt duktig tjej som jag intervjuat för Allt om Bröllop (hon och hennes man gifter sig i New York, hur coolt som helst). Hon gör fantastiska bakverk och då kände jag hur gärna jag vill bli riktigt, riktigt bra på att göra cupcakes och annat mumsigt. Därför har jag bestämt mig för att ha det som projekt undet mammaledigheten, jag ska bli en ännu bättre bagerska. Passande nog hämtade jag ut ett megapaket med massor av roliga cupcakesattrialjer som jag vunnit inne hos en annan otroligt inspirerande Victoria – nämligen hos Matplatsen. Tack snälla Vickan och tack Panduro Hobby!

1 tanke på “Cupcakes!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.