Mums!

Vi har börjat med smakportioner till Ebbot. Han fick testa gröt för första gången i sitt liv igår och var inte helt avigt inställd till det hela. Idag fick han lite mer till kvällsmat och då åt han faktiskt på riktigt, svalde och gapade villigt efter mer. Kul! Nu börjar en ny tid. Han är ingen liten mini längre och snart kommer han äta både gröt och vanlig mat. Härnäst står nog potatis på menyn, men det blir om ett par dagar. Med Maja så rusade vi fram och hon blev hård i magen så vi fick ta paus och börja om på nytt efter en tid, så vill vi inte ha det igen för hon hade det riktigt jobbigt och ont vill jag minnas. Det blir en lugn matstart, ingen brådska och han är ju trots allt vara fyra månader.

2 tankar på “Mums!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.