Rear ni?

Oj vad sommarkläderna reas ut nu, redan innan midsommar – känns lite väl tidigt? Jag har inte för avsikt att fynda, men det är klart att om jag dyker på ett plagg som är finfint och till på köpet nedsatt i pris är det ju bara trevligt. Vill ha lite svalare sommarkläder till Ebbot, onepieces, svala bodys och kanske några shorts. Majas garderob är ganska välkomponerad men några svala sommarklänningar är ju aldrig fel. Får ta ett varv bland webbshopparna snart och kika.

Söt cardy för ynka 39.50 i H&Ms webbshop.

1 tanke på “Rear ni?”

  1. Jag har sommarfyndat på både Blingo och PompdeLux (där var 70% nu..)

    Servetterna hittade jag faktiskt på Ica Maxi!

    Hoppas ni får en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.