Grillparty

Idag har vi varit på sommarfest på Majas dagis. De stora barnen har haft matteprojekt hela våren och idag visade de upp sina färdigheter i form av sånger i matematikens tecken. Maja var en söt indian. Hon var dock väldigt blyg när hon skulle vara med och uppträda med resten av kompisarna så hon höll sig bakom och stod tryggt brevid bästisen. Showen avslutades med att den största avselningens femåringar rev av Saades Popular med både sång och dans. Wow vilka småstjärnor, jag blev alldeles tårögd och då var det ju inte ens mina kids som uppträdde. Efter uppträdandet vankades det grillning.

Sis hängde med.

Ebs trivdes under parasollet/paraplyet


2 tankar på “Grillparty”

  1. Alltså hur söta? Jag brukar inte tycka barn är söta bara för att de är barn. Och det tycker jag inte. Men de ser ut som små modellbarn.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.