Hänger med kidsen

Vi har balkongeftermiddag härhemma. Jag njuter av en latte, egentligen är det på tok för sent för mig att dricka kaffe så här dags, men jag måste pumpa in lite koffein i denna trötta mamakropp om jag ska fixa resten av dagen. Kommer säkert att ligga o snurra i sängen ikväll, men det får det vara värt. Jag och Ebbot har varit på mamababypass i förmiddags och det är nog det som gjort mig alldelse slut. Eller så har jag lagt av hela ”fixa-två-barn-laga-middag-mata-bada-lägga-barn”-racet under semestern och behöver några dagar att komma back on track igen? nåväl, här följer en liten bildkavalkad från en annan mammadag, nämligen den igår:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.